Fotótúrák

Otthon a világot ismered meg, utazva önmagadat; mert otthon a súly magadra esik, az úton a világra, s mindig az marad ismeretlen, ahová nézel.   Hamvas Béla

LÉGY TE IS AZ ÚTITÁRSUNK!

Három érv, hogy velünk tarts

PROFIK KÖZÖTT

Vezetőid és szakmai segítőid Juhász Balázs és Szabó Zoltán Kelet-járó fotóművészek, akik huszonöt éve otthonosan mozognak Ázsia kultúráiban. A témában számos díjnyertes könyvet jelentettek meg, sajtófotó-díjas munkáikat félszáz egyéni kiállításon mutatták be, illetve magazinok rendszeresen publikálják.

VALÓDI FOTÓTÚRA

Mesés képeket igérünk! Útjainkat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy témáinkhoz a legjobb időben és fényekre érkezzünk. Az utazás előtt és után felkészítő és képfeldolgozást segítő műhelygyakorlatot tartunk, az út során pedig igényeidhez és technikai szintedhez mérten szakmai segítséget kapsz tőlünk.

UTAZÁSI IRODA

A befizetett pénzed biztonságban tudhatod, mert fotótúráinkat partnerünkkel, az Avenida Travel utazási irodával együttműködve szervezzük. Az utazási szerződést velük kötheted meg, a részvételi díjat hozzájuk fizetheted be és a repülőjegyekről, biztosításokról is ők gondoskodnak.